Gość Consensus86 Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 (edytowane) Czy istnieje lub istniała jakakolwiek płyta główna DFI na nForce3 pod socket 939 ze złączem AGP? Chodzi o to, że szukam dobrej stabilnej płyty do O/C z AGP i narazie myślę o MSI K8N Neo2 ale wiem, że DFI chyba nie ma sobie równych w tym aspekcie, dlatego pytam... Edytowane 12 Maja 2005 przez Consensus86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensei Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Nie ma na razie takiej plyty, byly zapowiedzi ale juz dosyc dawno i jak do tej pory cisza...raczej watpie ze teraz wypuszcza 939 na AGP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Ja tez na nia czekam Ale czy sie doczekam.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensei Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Czyzby jednak ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Consensus86 Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 (edytowane) Mam szczerą nadzieję, że jej cena nie będzie większa niż 450zł... Nadzieja matką głupich...nawet jeśli jest szczera ;-)) EDIT: Niechcę zaczynać na ten temat dyskusji, ale ta płyta (według specyfikacji kolesia) ma obsługiwać ECC - co takiemu szaremu człowieczkowi daje korekcja błędów pamięci RAM? Czym to jest w teori i jak się to odzwierciedla w praktyce? Edytowane 12 Maja 2005 przez Consensus86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...