Kwiecień Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Czy ten Vulkan jest rzeczywiście taki głośny jak wszyscy podają? Do jakiego urządzenia można go porównać? No bo chyba nie do FSM 126P :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 odkurzacz :D buehehe Jest naprawdę głośny :? ale chłodi dobrze :) to znaczy jest brdziej głośny niż chłodzi :D :D w podobnej cenie jest Zalman chłodzi tak samo a uszy nie bolą :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Zobacz tu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Na LOW jest cichy! I dosc calkiem wydajne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Na LOW jest cichy! I dosc calkiem wydajne Potwierdzam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Jak chcesz cicho i wydajnie to tylko hydeaulika cię ratuje :D ja swoje pierwsze WC zrobiłem za cenę około 100 zł i było ze 20 razy bardziej wydajne od Volcano czy Zalmana :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Jak chcesz cicho i wydajnie to tylko hydeaulika cię ratuje :D ja swoje pierwsze WC zrobiłem za cenę około 100 zł i było ze 20 razy bardziej wydajne od Volcano czy Zalmana :D :D Ze 20x to bym polemizowal Chyba Cos Ci sie pomylilo, Volcano 7+ to jeden z najwydajniejszych AC na rynku, nie kituj mi tu, ze WCza 100zl jest 20x wydajniejsze ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 no może nie dwadzieścia powiedzmy :lol: , że chłodzi dobrze i cichuteńko :D :twisted: po za tym to WC mieściło się w całości w Codegenie 6013L :D Chłodnicę miałem umocowaną na boku obudowy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Na LOW jest cichy! I dosc calkiem wydajne Potwierdzam ja równierz :lol: sam jestem posiadaczem takiego wiatraka i na low jest cichy i wydajny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Akurat tak się składa że mam takowy Cooler i twierdze że nawet na ustawieniu Medium jest OK pod względem Hałasu a co chłodzenia to faktycznie jest to chyba jeden z najwydajniejszych Coolerów na rynku i naprawdę go polecam :):):) No i w dodatku uniwersalny nadaje się na Athlona i na P4 :):):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Mam tego v7+ i jestem b.zadowolony w tej chwili mam go na low i jest dlamnie niesłyszalny , na medium jest słyszalny ale spokojnie da sie wytrzymać , pozatym jest super wydajny niezastanawiaj sie bierz go !! :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 extra jutro juz bede mial i grzanie proca :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Zrobiłem porównanie w trybie high: na równi z suszarką do włosów(nawet wieje podobnie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Mialem Volcano i w trybie LOW jest taki sobie pod wzgldem glosnosci. Ale pod wzgledem wydajnosci to w trybie LOW juz niewiele coolerow ma do niego start. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 mam dobrze wyciszoą budę i na LOW jest praktycznie niesłyszalny-a temp. na procu ok.35st w idle ps.lepszego i wydajniejszego coolera nie kupisz za te pieniądze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joshua Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 To jest pomyłka , przynajmniej dla PIV (chociaż duronowi temp. spadła o 3 stopnie w trybie LOW w porównianiu do Titana). Tryb LOW jest wyraźnie upierdliwy i nie można mówić , że go praktycznie nie słychać (porównuje z box-owym coolerem od PIV) , na MAX można dostać szału (to nie jest szum tylko gwizd) i wykorzystanie tego trybu jest możliwe tylko do tego , żeby pokazać na chwilę kolesiowi jakiego chłodnego mamy proca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Dla ciekawskich, na www.ocinside.com (lub*.de) bodajże, mają test kilkudziesiąciu coolerów, i do każdego nagrany plik dźwiękowy z brzmieniem wiatraka. Mają np: Titana, Dragon Orba, więc po prostu ustawiamty głośniki na tryb "porównawczy" i możemy sobie posłuchacm, jak głośno i co wieje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...