KeyChi Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Witam, Mam 2 problemy z kartą... Pierwszy problem dotyczy maksymalnego overclockingu bez stosowania dodatkowego chłodzenia. Z tego co słyszałem ten model daje się kręcić w przybliżeniu wydajnością GF 5600 . Moje ustawienia oc to 300/530, czy jednak ktoś dał więcej z tej karty? Drugi problem dotyczy wyjścia TV OUT... wyjście było sprawdzane na 2 kablach 2 m i 10 m, w każdym przypadku po określonym czasie traci kolory (przechodzi w czaro-biały) jest ustawiony na D/PAL.. czyli jak powinien być.. TVTOOL to samo powoduje.. Czy będzie to kwestia układu, czy jakiegoś rezystora SMD? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Może problem tkwi w tv a nie w karcie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeyChi Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Może problem tkwi w tv a nie w karcie? 1441970[/snapback] problem TV, to brzmi jak problem 2 telewizorów... z katowickiego serwisu poszła do krakowskiego... ciekawe gdzie pójdzie dalej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 To miejmy nadzieje że w końcu "wyniuchaja" co jest nie tak z tą kartą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 Witam, Mam 2 problemy z kartą... Pierwszy problem dotyczy maksymalnego overclockingu bez stosowania dodatkowego chłodzenia. Z tego co słyszałem ten model daje się kręcić w przybliżeniu wydajnością GF 5600 . Moje ustawienia oc to 300/530, czy jednak ktoś dał więcej z tej karty? Drugi problem dotyczy wyjścia TV OUT... wyjście było sprawdzane na 2 kablach 2 m i 10 m, w każdym przypadku po określonym czasie traci kolory (przechodzi w czaro-biały) jest ustawiony na D/PAL.. czyli jak powinien być.. TVTOOL to samo powoduje.. Czy będzie to kwestia układu, czy jakiegoś rezystora SMD? 1441945[/snapback] U mnie stabilnie na: 315\608 ... 320/610 juz nie stabilnie... wlasnie szukam jakiegos dobrego chlodzenia... nie znacie jakiegos dobrego chlodzenia do 60 zl ?? Artici nie pasują?? ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...