LOBO Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Dla wszystkich którzy przed zakupem WoWa chcieliby obejrzeć na czym to cudo polega ... popełniłem coś takiego : wow.xk.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 OMG, najgorszy styl jaki widzialem do phpBB [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 wow ... ale kicha. Przepraszam za taki komentzrz, ale zgadzam się z Poca. Zmien chociaż napis: ".. a boo design". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 No widzicie - o gustach się nie dyskutuje - chwilę go wybierałem ... pozatym skoro ktoś zrobił design to czemu mam mu zabierać autorstwo ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 .. bo o to chodzi, żebyś mu nie zabierał praw, ale samemu coś popełnił! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...