Skocz do zawartości
Wu

Nie lada dla mnie dylemat....

Rekomendowane odpowiedzi

Mam taką oto możliwość. Mam szansę wymienić moją obecną kartę graficzną czyli GF mx 400 64MB na pamięciach Nanya na kartę Gullemot GeForce 256 32mb DDR + DVI :) Teraz już sam nie wiem bo ta którą mam w zasadzie spełnia moje oczekiwania w tym momencie ale mogę tamtą dostac za naprawdę śmieszne pieniądze :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Geforce1DDR jest wydajniejsze od Geforce2MX 400.

Ja jednak bym nie wymieniał z powodu takiego że ten Geofrce1DDR ma tylko 32MB ram.

A niestety gry sa coraz wymagające i obecnym standardem jest 64Mb na karcie graficznej.

No chyba że Twoja obecna karta ma słabą jakośc obrazu a tamta Guillmonta ma sporo lepszą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Geforce1DDR jest wydajniejsze od Geforce2MX 400.

Ja jednak bym nie wymieniał z powodu takiego że ten Geofrce1DDR ma tylko 32MB ram.

A niestety gry sa coraz wymagające i obecnym standardem jest 64Mb na karcie graficznej.

No chyba że Twoja obecna karta ma słabą jakośc obrazu a tamta Guillmonta ma sporo lepszą.

Co do jakości to nie moge subiektywnie ocenić która karta ma lepszą jakość obrazu. Poprostu dla mnie nie ma diamertalnych różnic. Co innego wydajność ... To ma dla mnie dużo większe znaczenie. I włąsnie tu jest mały problem bo ta karta obsługuje tylko AGPx2 :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...