Varrol Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 Obie to chiefteki, bigtowery - cena praktycznie ta sama. Trzecia jest dokładnie taka jak pierwsza, tylko wyglądem się różni. Druga to typowy wszystkim znany model, a pierwsza to nowszy mesh. Poza wyglądem dość mocno się różnią - tzn na korzyść dla mesha, bo ma miejsce na dwa wiatraki 120mm i 5x90mm, oraz panel z usb i firewire (to akurat mnie niewiele obchodzi). Z drugiej strony jakbym w przyszłości wrócił do wodnego, to mi ta ilośc wiatraków tyle nie zmieni, a tu bym musiał dokupić przynajmniej jedną 120 i z dwie 90, a w przypadku tradycyjnej co najwyżej z dwie 80 i może jakąś 90. Kupiłbym tradycyjną, ale coś mnei podkusiło spojżeć dalej i teraz nie moge się zdecydować... Żeby nie było za prosto, to znalazłem chyba najładniejszą: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 O gustach się nie rozmawia, osobiście wybrał bym tą ostatnią Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 2 lub 3 z przewaga na 3 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vtg Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 (edytowane) Osobiscie uzytkuje 3 i goraco polecam. Zreszta jest temat o tym Szefie. Edytowane 14 Maja 2005 przez vtg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur.c Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 osobiscie wybralbym czwarta :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szemhazej Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Witam Osobiście mam obudowę nr 3 i jestem bardzo zadowolony... A linka o tej budzie masz tu: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=126750 Szem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Przecież to tylko kwestia gustu, ja rozumiem pytać się o obudowy różnych firm. Mi się osobiście podoba nr 3 i 4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 OK, dzięki za odpowiedzi - napisałem ten temat, bo mi się śpieszyło - tzn musiałem się dość szybko zdecydować i chciałem w pewnym sensie potwierdzić mój wybór. No i wybrałem nr. 4 - razem z wentylami będzie kosztować sporo, ale cóż... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...