rafaelcavallini Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Witam OKROPNIE! Ostatnio ściągnąłem (po kilk miesiącach) ostatnią część filmu DVD tzn."......DVD-R_by_arma22.part5.rar" Posiadam również pozostałe cztery części - w sumie CAŁA płyta DVD, ale w formie spakowanej w 5 rarach. Co z tym mam dalej zrobić? Wypakować i połączyć w WINDOWS COMMANDERze? ale jak? Może jakaś prosta komenda do tego jest. POMOCY JESTEM ROBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKEIM (PRINTsCREEN'y w zalączniku) <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Nagrac na DVD. Albo sciagnac jakis program DVD->ANI i on to zgra. To sie nazywa ripping i z tego co wiem jest illegal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelcavallini Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Problem jest taki , że ten plik np. "VTS_07_1.VOB --> " ma swój odpowiednik(dalszą część) w poprzednim pliku RARze tzn. <--VTS_07_1.VOB i trzeba je jakoś połączyć, ale jak HAHA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Mimo wszystko dalej nie wiem o co chodzi i dlaczego to jest takie "HAHA"? Probojesz nas zagiąć? Zazwyczaj jak rozpakowujesz pierwsze archiwum to sie rozpakowują wszystkie. Czyli w twoim przypadku poprostu klikasz na costam.part1.rar prawym mychy i bierzesz wypakuj tutaj. Dalej nie rozumiem problemu, jaki windows commander po co??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 To rozszerzenie nazwa_archiwum.part?.rar (gdzie ? to kolejne liczby) zostało wprowadzone w WINRAR 3. Wystarczy zrobić tak jak napisał IamWeasel lub wejść w pierwsze archiwum (*.part1.rar) i nie zaznaczając żadnego pliku kliknąć "Wypakuj do..". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...