drajwer Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Witam. Do tej pory na 9800PRO miałem zamontowanego Silencera3, ale karta padła. Teraz mam nową z gwary, i już tego shitu nie zakładam. Więc co polecacie na tą grafę. Tak do 70zł? Myślałem nad CoolVivą, ale czy da rade? Pod chłodzeniem musi być miejsce na radiatorki. No i HeatPipe też powinno być. Co polecacie w tej cenie? Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 :evil: link :evil: to po pierwsze a po drugie rozumiemy pojecie chlodzenie konwencjonalne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drajwer Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 chodzi o narmalne chłodzenie. Nie chcę czytać całego weątku Co polecasz? Zęby się dało podkręcić trochę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 jak nie chce Ci się czytać całego wątku o r9800pro to zasady nakazują zadać tam pytanie :mur: możesz też zajrzeć tu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...