Sou Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 to dobrze ze na ustnych malo zawsze oblewalo bo teraz mozna sciagnac prezentacje i kupic i na pewno dlatego w wiekszosci zawodowek byly dni ze polowa osob byla oblewana... i to informacja od egzaminatorki :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonTER Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 EXO3 ja na polskim nie ściągałem :D Siedziałem w pierwszej ławce :] BiAłY bo mam dysortografie :) I jak szybko pisze to nie zwracam uwagi na ortografie, zwłaszcza jak pisze na komputerze :) I Tak teraz robie mało błędów, bo kiedyś toooooo... :) Bez komentarza :) A pisze się tak jak w pierwszym zdaniu jeśli nie wiesz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Swoja droga, dzis czytalem w Wyborczej, ze jacys maturzysci z Krakowa postanowili oprotestowac mature z informatyki. Za nieprecyzyjne zadania i brak miejsca na zapisanie prac na dostarczonych dyskietkach (wozny musial biegac po pendrive'y do sklepu :lol: ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...