oldskul Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Mam tą kopnietą karte, wie ktoś może jakie są najleprze stery do niej ?? Obecnie mam Forceware 56.64 i niezadowolony jestem, 61.77 były kichowate do mojego modelu, ciągle coś cięło w grach, 71.84 to już padaka totalna w Fifa 2005 nie wyświetla mi piłkarzy, w CoD coś tnie :( . Muszę sobie ramu dokupić, bo za mało mam, bez przerwy mi coś doczytuje dysk (pagefiles :mur: ), stery omegi 61.77 wersja Q była badziewna, gry cięły, zwalniały, w wersji P obraz skakał jak oszalały... HELP ME !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Najlepiej zainstaluj takie jakie dostałes razem z kartą w pudełku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menphis Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 53.03 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_ice Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 nie rozumiem twoich problemow z ta karta..... moja oprocz tego ze jest badziewna z zalozenia szaleje na kazdych sterach...... od 56.xx do 76.xx wliczajac Omegi, NGO, DHzeropoint'y i inne cuda niewdy... czasem na zmodowanych sterach [Dh0point np] musze wlaczyc AA x2 conajmniej bo w niektorych momentach obraz migocze... ale poza tym miod i orzeszki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Może coś mu sie w sytemie gryzie. Próbowałeś robic reinstalke? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cuba1986 Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 A może podkręcasz kartę ??? Ja mam Asusa FX 5700 i działa dobrze na sterach 5x.xx (podkręcona z 425/550 na 520/570). Na 6x.xx i 7x.xx wydajność spada drastycznie (karta musi pracować na domyślnych częstotliwościach). I tu mam pytanie: Jak rozwiązać ten problem ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 A moze na poczatek nie wywali wszystko i zainstaluje karte jako standardowa karte VGA. Nastepnie wrzucic jakies stery z WHQL i dopiero jak wtedy bedzie sie pieprzyc to kombinowac dalej. Spokojnie, po kolei.... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...