bednaroo Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 INTERSUJE MNIE NAJBARDZIEJ OPTYMALNA KONFIGURACJA DO 3500 BRUTTO , ZASTOSOWANIA : GRAFIKA 2D PHOTOSHOP COREL OD CZASU DO CZASU 3DMAX ALE NIE ZADNE WYPASY RENDERINGI Z MENTAL RAYEM :) OTO MOJA KOFIGURACJA CO WY NATO: PROCEK: PENTIUM 4 630 MOBO: Asus P5GD1 Pro Intel 915P + Lan 1Gb + SATA Raid RAM: 2GB twinmos DDR 400 DYSKI: 2x WD CAVIAR 160 GB SATA JD GRAFIKA: PNY Quadro4 280 NVS PCI-Express OBUDOWA Chieftec MX-01B-D-U CZEKAM NA WASZE SUGESTIE... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 brak zastrzezen. zainwestuj KONIECZNIE w dobry monitor (pewnie bedziesz sie w niego godzinami gapił) - CRT, bo ma lepsze odwzorowanie kolorów wyłacz CapsLock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bednaroo Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 dzienks ! MOnitor mam pożądny MISTUBISHI DIAMOND PRO 2045U 22 CALE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsoushi Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 co do dyskow to WDki sa stosunkowo glosne. polecal bym samsungi 160 "dlatego, ze, poniewaz" sa cichutkie (praktycznie nieslyszalne), szybciusienkie i niezawodne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bednaroo Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 z doświadczenia ufam WD-kom a hałas nie ma żadnego znaczenia komputer bedzie w firmie gdzie i tak jest strasznie głośno za dnia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 WD jest lepszy od s(zaj)msunga, wiec nie pchaj sie w nie :) Ewentualnie wzialbym Seagate Barracuda z NCQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 ew. mozesz sie zastanowic nad jakims cichszym chłodzeniem, coprawa napisales ze bedzie pracowal wdość hałaśliwym miejscu, ale bowy cooler zagłusza wszystko (a zwłaszcza wyski twarde - u mnie caviara) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...