FumFel_20 Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Dzwoniłem dzisiaj do Matki do Włoch czy kupiłem mi procka.Chciałem mieć Athlona XP 1600+, słabego żeby nie naciągać na kase :) , co sie okazało?.Że we Włoszech takie procki to już przesztarzałe są ! :| Mało tego, tam najniższy jaki matka znalazła to był antek 2000+........Ja naprzykład bym był bardzo zadowolony jak bym miał takiego 1600+ a co dopiero 2000+........ (mówie przestarzałe bo tak dla matki mówili sprzedawcy).Co o tym myślicie??POlska opuźniona jest ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 nie jestesmy opuznieni tylko sprzedawcy chcieli ci matke naciagnac!! sam jak bym był sprezdawca i przyszła by do sklepu jakas kobieta nie czajaca nic a nic i wyjeła kartke z nazwa proca to bym powiedział ze to jest juz stare i trzeba brac nowsze i drozsze :PPPPPPPP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Co o tym myślicie??POlska opuźniona jest ????jak w wiekoszosci rzeczy :evil: BTW na osla to :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Hehe w piatek jade do Wloch, to moge przejrzec oferte sklepow. A wiekszosc czasu spedzam w Niemczech, i tam 1600+ jest w kazdym cenniku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Grzesio spoko, weź obadaj bo może naprawde moją matke chciali w konia zrobić :) :) :) :) A to chamy :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Ta. Temać na oślą.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 i pewnie mają niższe ceny :| mniej zarabiamy i więcej płacimy :evil: nie ma to k... jak sprawiedliwość :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 O tu sie nie zgodze - jest drozej niz w Polsce - zarowno w Niemczech jak i we Wloszech. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 dzięki toś mnie pocieszył :wink: i tak stosunek zarobki/ceny jest u nas nieporównywalnie mniejszy to zależy jeszcze jakie produkty bierzesz pod uwage na cenach kompów w innych krajach sie zbytnio nie znam ale jest dużo rzeczy które są tańsze niż u nas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Ale to jest normalne, u nas wszystko drogie, w porownaniu do zarobkoof Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 To zależy z tą ceną, procek athlonxp 2000+ kosztuje 120 euro (matka znalazła w cenniku) czyli jak by troche taniej niż u nas, natomiast jak byłem w wakacje to radek 8500 kosztował drożej niż u nas jakieś 2 razy :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 O tu sie nie zgodze - jest drozej niz w Polsce - zarowno w Niemczech jak i we Wloszech. Co prawda to prawda. euro sporo u nas kosztuje obecnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...