Sałata Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Witam Zmieniłem płytę i zrobiłem reinstalkę XP. Niestety nie wiedziałem jeszcze wtedy o opcji "napraw". W każdym razie mam teraz dwa profile w docs&setts tylko że do tego starego nie mogę się dostać, wiadomo dlaczego <_< . Czy da radę jakoś otworzyć ten katalog i odzyskać dane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marko22 Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Jak XP pro, to się da...zresztą w Home też można.... Wcześniejsze hasło nie pozwala na dostęp do tego. Wystarczy przejąć na własność cały folder i ewentualnie podfoldery. Wszystko w opcjach > zabezpieczenia > zaawansowane... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sałata Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 No dobrze, ale w opcjach czego? Nie znalazłem nic takiego w ustawieniach kont, ani w narzędziach administratora. Napisz gdzie mam tego szukać. Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marko22 Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 W opcjach folderu, gdzie istniał Twój dawny profil....tam, gdzie nie możesz się dostać.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENO Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 1 Opcje folderów---Widok--Użyj prostego udostęniania plików [ usuń V] 2 Prawy myszy na folder---Udostępnianie i zabezpieczenia 3 zabezpieczenia 4 dodaj--zaawansowane---znajdz teraz [znajdz siebie] 5 ok 6 ok 7 klik na siebie 8 zaznacz wszyskie uprawnienia 9 zaawansowane 10 właściciel 11 klik na siebie 12 zmień właściciela dla podkontenerów i obiektów [ wstaw V] i dalej ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sałata Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 Dzięki Wielkie Udało sie. Super pomoc. Nie jestem jakimś laikiem komputerowym ale w tych opcjach bawiłem siępierwszy raz i myślę że bez takiego przewodnika dla blondynek bym tego sam nie zrobił. Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...