kacprz Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 (edytowane) Nie wiem co sie dzieje plytka : DFI LanParty UT NF4 Ultra-D prcesor athlon 3000 64 zasilacz chieftec 420, dyski samusnga 80 gb serial ata i do tego podlaczylem stara grafike narazie na pci x4. W biosie nic nie kombinowalem wszystko jest defultowo. Problem polega na tym ze wyskauja mi bledy z niebiski ekranem podczas instalacji sysytemu. :-| Co zrobic ?! Edytowane 19 Maja 2005 przez kacprz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Sprawdź ramy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacprz Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Sprawdzalem na 2 kosciach ramu ktora normalnie chodza na innym komputerze. Czy moze to byc uszkodzenie procesora lub plyty glownej ?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lumperator Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Problem polega na tym ze nie wyskauja mi bledy z niebiski ekranem podczas instalacji sysytemu. :-| Co zrobic ?! 1452500[/snapback] Ma się rozumieć, ze te błędy jednak wyskakują :) Sprawdź każdą pamięć oddzielnie. Może masz problemy z Dual-DDR. To naprawdę śmierdzi pamięciami, albo jakimś niedovoltowaniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...