szpak Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 dobra to płyta kosztuje tylko 384 zł i nei wiem czy warto ja kupic moze to jakas badziewna jest ..i jak na niej z oc ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 a to nie chodzi czasem o ga-7vrX?????? Niesłyszałem o takie płycie jak mówisz Szacuneczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 hmmmm raczej nei no chyba ze sie w komputroniku pomylili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walczy Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 chłopaki no co wy tworzycie 8O najlepiej sprawdzić u źródła http://tw.giga-byte.com/products/7vr.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 dobra to płyta kosztuje tylko 384 zł i nei wiem czy warto ja kupic moze to jakas badziewna jest ..i jak na niej z oc ?? ta płyta, to słabasza wersja dobrego... coś w stylu low end u Gigabyte'a... czy warto się w to bawić... osobiście doświadczyłem podobnej rozterki, pamietam jak wielu ludzi pisało, że te płyty to już nie jest prawdziwy Gigabyte, można zapomnieć o stabilności, wykonane z gorszej jakości podzespołów. Doradze Ci, jeśli składasz zestaw, to przystopuj na czymś innym, a zainwestuj w płyte z wyższej półki, wiele zdrowia sobie w ten sposób zaoszczędzisz... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 hmmm moze i masz racje tylko ze ta płyta miała mi zastapic obecna ECS k&vta 3 która do oc sie apsolutnie nie nadaje ani zmiany mnoznilka ani napiecia nawet fsb z poziomu biosu nie działa a u gogabyte własnie nei wiem jak jest z ta płyta ..chodzi mi o zmiane mnoznika i napiecia no i dzielnik 15 na pci nie wiadomo czy to tam jest ?? ale jak by nie było to chyba lepsza płyta od ecs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...