arewig Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 Witam Mam pewien problem w cs'ie gdy chce wybrac opcje grafiki jako open gl to podaje mi komunikat ze OpenGL not supported by hardware. Mam Dream Geforce 2 400mx 64mb +TVout Plyta glowna to abit gk7 z czipsetem amd 761 sterowniki wszetkie mam najnowsze ze stron producenta detonatory w versji 23.11 jakies sugestie? pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 sorry ale ja karty dream bym jednak nie kupował a tak na poważnie, to instalowałes stery do AMD agp ?????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arewig Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 tak, sciagniete ze strony amd niby te najnowsze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[S)zkieleto(R] Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 Jesli masz jakies objekcje do DREAM to zapraszam do lektury http://www.nvidia.com.pl/articles.html?0014-27 i spróbuj na drugi raz nie robić z siebie lamy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arewig Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 Wypowiedzi na temat karty jak najbardziej wskazane, chetnie sie dowiem czy mam dobra karte czy nie. Ale przy okazji moze ktos pomoze rozwiazac moj problem z OpenGL ?:) pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...