MARTiiii Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Jak w temacie. Potrzebuje bezpośrednio do LCD podłączyć kamerę przez S-Video. Czy wszytkie LCD mają takie wejście? To standart, czy może tlyko te z wyższej półki LCD go mają? p.s. Jaką 15' LCD polecacie - ważna jakośc obrazu, kolory. Odświeżanie nieważne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegan Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 (edytowane) Czy wszytkie LCD mają takie wejście? Nie ... może tlyko te z wyższej półki LCD go mają? może ?? ja niewidziałem żadnego ale może są ... Michał Edytowane 19 Maja 2005 przez Vegan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Są. Szukaj np. na allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 LCD z wejsciem S-Video mozna policzyc na palcach jednej reki (modele z wbudowanym tunerem TV). A poza tym po co bezposrednio kamere do LCD? Obrazu w ten sposob nie zgrasz, jesli o tym myslisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARTiiii Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 Rzeczywiście po przeszukaniu sklepów tylko jeden taki jak narazie znalazłem AG NEOVO wrrr ;( 15" 1700zl . Do LCD w ogóle komp nie będzie podłączony tylko specjalistyczna kamera przekazująca obraz od mikroskopu. Dlatego S-Video potrzebne. Zwykly TV odpada za duży. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 A Samsung 710N (jesli dobrze pamietam)? 17" LCD z tunerem TV (za zestaw wejsc nie recze ;) ) w calkiem rozsadnej cenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...