}{aszysz Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Szybko i pilnie potrzebuję sterowników do tej karty graficznej :-| . Nie jestem zbyt dobry w szukaniu więc proszę o nie wstawianie linka do googli itp. Za odpowiedź na temat dziękuję :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nostradamus Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 http://www.nvidia.pl/page/drivers.html Wybierz sobie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Jeśłi szukasz troszke zmodyfikowanych to możesz też przejrzeć to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neno Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Jeśłi szukasz troszke zmodyfikowanych to możesz też przejrzeć 1453461[/snapback] te troszke zmodyfikowane dały mi jakies 60pkt wiecej w 3dmarku 2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 te troszke zmodyfikowane dały mi jakies 60pkt wiecej w 3dmarku 2003 1453515[/snapback] Dobre i to :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
}{aszysz Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 Wszystko super tylko nie mogę się połapać na omegadrivers.net. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neno Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 Wszystko super tylko nie mogę się połapać na omegadrivers.net. :? 1454032[/snapback] ehhh... omegadriver Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...