shakur_45 Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 uwazam, ze golota walczyl super !!! szkoda tylko, ze tak krotko ... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 (edytowane) uwazam, ze golota walczyl super !!! szkoda tylko, ze tak krotko ... ;) 1458626[/snapback] Wez przestan, ja nadal nie moge sie pozbierac z podlogi ze smiechu :D Zwlasza po tych kawalach :) Powinien sobie dawno temu dac juz spokoj z boksem, a jeszcze te przechwalki, ze teraz jest w formie, bo wyleczyla sie tam jakas kontuzja czy cus takiego. Edytowane 22 Maja 2005 przez SKRYTOBOJCA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 Andrzej chciał z przeciwnikiem najpierw porozmawiać, a ten drugi zaczął go od razu bić :lol: 15 tysięcy Polaków oglądało mecz w Chicago... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 a teraz looknijcie na to: http://sport.onet.pl/1101814,wiadomosci.html :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 Don King szef kuchni poleca "Gołota lekko przysmażony u"bity" odgrzany poraz 3 :>? " Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 D$O$N$K$I$N$G Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 Ma ktoś może filmik z tej walki ? Nie było mi dane oglądać ani walki, ani powtórki :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 Ma ktoś może filmik z tej walki ? Nie było mi dane oglądać ani walki, ani powtórki :cry: 1459348[/snapback] nikt nie ma, nikt nie zdąrzył przycisnąć przycisku "rec" :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 Eee tam. Walka byla tak krotka ze zmiescilbym ja w pamieci mojego Ericsona K700i :lol: Boszee. Jak on sie poruszal :? . Jak duzy kloc z betonu slaniajcy sie na lewo i prawo az wkoncu upadl. I to byl upadek na cale zycie Andrzeja :D Czas pomyslec o innym zajeciu Endriu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 A tak serio jak ktoś nagrał to niech mi to przegra na dyskietke :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 (edytowane) nikt nie ma, nikt nie zdąrzył przycisnąć przycisku "rec" :D :D :D 1459393[/snapback] :lol: Ale na serio - ma ktoś ? Chociażby tą wersję z teleexpresu :P [EDIT] Posłuchajcie sobie tego :lol: Edytowane 23 Maja 2005 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 (edytowane) a tak serio to macie trailera z walki, tzn nie trailera tylko full version; GONE IN 53 SECOND Edytowane 23 Maja 2005 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 Gdzies w necie znalazlem, ze czlowiek wymyslil w ten sposob nowy wymiar czasu. Czas liczony troche szybciej niz 1 minuta. Teraz jednostka nazywa sie jedna gołota :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 Gdzies w necie znalazlem, ze czlowiek wymyslil w ten sposob nowy wymiar czasu. Czas liczony troche szybciej niz 1 minuta. Teraz jednostka nazywa sie jedna gołota :D 1459647[/snapback] Na joemonster... 53 sekundy= 1 gołota :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 panowie, jakby co to ja mam caly "pojedynek" wszystko od poczatku do konca nagrane z jakimis niepotrzebnymi [ciach!]lami - razem ok. 11 min. niestety nagrywalem w jakosci dvd co dalo 550mb a nie mam softu do encodowania mpg do avi (no i zeby tej jakosci nie popsuc). Jak ktos chce niech zapoda soft, zmniejsze i wysle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 panowie, jakby co to ja mam caly "pojedynek" wszystko od poczatku do konca nagrane z jakimis niepotrzebnymi [ciach!]lami - razem ok. 11 min. niestety nagrywalem w jakosci dvd co dalo 550mb a nie mam softu do encodowania mpg do avi (no i zeby tej jakosci nie popsuc). Jak ktos chce niech zapoda soft, zmniejsze i wysle. 1459860[/snapback] jest to w formie plikow dvd ?? jak tak to: www.divx.com :P Tam jest takie narzedzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 :lol: Ale na serio - ma ktoś ? Chociażby tą wersję z teleexpresu :P [EDIT] 1459475[/snapback] n.c : x to cos z radia Z to mialo byc humorystyczne czy co ;/ no ale nie ma co facet zna sie na boksie ;] hmmm czytaliscie naglowki polskich super brukowcow znaczy sie faktu i super ekspresu ? ;/ jak dla mnie przegieli troche pale -.- walnac wielka fote lezacego goloty i jeszcze wiekszy napis OFERMA... no ale to juz nie pierwsza akcja super ekspresu (np zdjecie na cala ! pierwsza strone zabitego reportera w Iraku sry nie pamietam imienia :-( ) ale najbardziej mi sie podoba to ze przed walka wychwalali andrzeja jaki to swietny bokser nawet jakis koles zalozyl sie z saleta ( ten to prawdziwy mistrz chyba juz zapomnial jak przewracal sie po ringu az mu nogi za glowe lecialy::> teraz wielki cfaniak) ze jak golota przegra to mu buty wyczysci... no ale nic.. oczywiscie tez musieli wspomniec ze polska ma tyle wybitnych osobistosci w kazdej dziedzinie, tylko kurde czemu ciagle wymieniaja tych samych Lech Walesa Jan Pawel II Adam Malysz ? ;/ aaaa bym zapomnial oczywiscie saleta buaha cfaniak wyzywa golote na pojedynek zeby sie z nim zmiezyl, ciekawe czy tak samo ochoczy bylby jakby wiedzial ze ta walka moze dojsc do skutku ;] boze jak ja go nie cierpie:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Hehe facet lepiej sie zna na boksie niz nasz Endriu :smile2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sLiM JiM Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Niech zgadne, Gołota do K1? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Tu wrzuciłem całą walkę Adriu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 1461316[/snapback] raczej ruzo miejsca to nie zajęło.. mogłes nagrac z reklamami, przynajmniej by bylo dluzsze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...