Skocz do zawartości
Moog

Gołota Zmierzy Się Z Lamonem Brewsterem

Rekomendowane odpowiedzi

uwazam, ze golota walczyl super !!! szkoda tylko, ze tak krotko ... ;)

1458626[/snapback]

Wez przestan, ja nadal nie moge sie pozbierac z podlogi ze smiechu :D

Zwlasza po tych kawalach :)

Powinien sobie dawno temu dac juz spokoj z boksem, a jeszcze te przechwalki, ze teraz jest w formie, bo wyleczyla sie tam jakas kontuzja czy cus takiego.

Edytowane przez SKRYTOBOJCA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eee tam. Walka byla tak krotka ze zmiescilbym ja w pamieci mojego Ericsona K700i :lol:

Boszee. Jak on sie poruszal :? . Jak duzy kloc z betonu slaniajcy sie na lewo i prawo az wkoncu upadl. I to byl upadek na cale zycie Andrzeja :D Czas pomyslec o innym zajeciu Endriu :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nikt nie ma, nikt nie zdąrzył przycisnąć przycisku "rec"

:D  :D  :D

1459393[/snapback]

:lol: Ale na serio - ma ktoś ? Chociażby tą wersję z teleexpresu :P

[EDIT]

Posłuchajcie sobie tego :lol:

Edytowane przez BLANTMEN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzies w necie znalazlem, ze czlowiek wymyslil w ten sposob nowy wymiar czasu.

Czas liczony troche szybciej niz 1 minuta.

Teraz jednostka nazywa sie jedna gołota :D

1459647[/snapback]

Na joemonster...

53 sekundy= 1 gołota :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

panowie, jakby co to ja mam caly "pojedynek" wszystko od poczatku do konca nagrane z jakimis niepotrzebnymi [ciach!]lami - razem ok. 11 min.

niestety nagrywalem w jakosci dvd co dalo 550mb a nie mam softu do encodowania mpg do avi (no i zeby tej jakosci nie popsuc).

Jak ktos chce niech zapoda soft, zmniejsze i wysle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

panowie, jakby co to ja mam caly "pojedynek" wszystko od poczatku do konca nagrane z jakimis niepotrzebnymi [ciach!]lami - razem ok. 11 min.

niestety nagrywalem w jakosci dvd co dalo 550mb a nie mam softu do encodowania mpg do avi (no i zeby tej jakosci nie popsuc).

Jak ktos chce niech zapoda soft, zmniejsze i wysle.

1459860[/snapback]

jest to w formie plikow dvd ?? jak tak to: www.divx.com :P Tam jest takie narzedzie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:lol:  Ale na serio - ma ktoś  ?  Chociażby tą wersję z teleexpresu  :P

[EDIT]

1459475[/snapback]

n.c : x to cos z radia Z to mialo byc humorystyczne czy co ;/ no ale nie ma co facet zna sie na boksie ;]

hmmm czytaliscie naglowki polskich super brukowcow znaczy sie faktu i super ekspresu ? ;/ jak dla mnie przegieli troche pale -.- walnac wielka fote lezacego goloty i jeszcze wiekszy napis OFERMA... no ale to juz nie pierwsza akcja super ekspresu (np zdjecie na cala ! pierwsza strone zabitego reportera w Iraku sry nie pamietam imienia :-( ) ale najbardziej mi sie podoba to ze przed walka wychwalali andrzeja jaki to swietny bokser nawet jakis koles zalozyl sie z saleta ( ten to prawdziwy mistrz chyba juz zapomnial jak przewracal sie po ringu az mu nogi za glowe lecialy::> teraz wielki cfaniak) ze jak golota przegra to mu buty wyczysci... no ale nic..

oczywiscie tez musieli wspomniec ze polska ma tyle wybitnych osobistosci w kazdej dziedzinie, tylko kurde czemu ciagle wymieniaja tych samych Lech Walesa Jan Pawel II Adam Malysz ? ;/

aaaa bym zapomnial oczywiscie saleta buaha cfaniak wyzywa golote na pojedynek zeby sie z nim zmiezyl, ciekawe czy tak samo ochoczy bylby jakby wiedzial ze ta walka moze dojsc do skutku ;] boze jak ja go nie cierpie:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi