marek.t Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 cześć mam problem, otóż sprzedałem kumplowi płytkę soltek75frn2l i do tego bartona 2500+ i 512MB pamieci RAM i on zamówił do tego zasilacz szefa 420W i mówi że na płycie wentylatroki na chwilę sie włączają a później nic sie nie dzieje, u mnie było wszystko dobrze, a u niego cos jest nie tak, jak myślicie co to może być? prosze o szybka odpowiedź bo mi zależy na czasie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIGOLSEN Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 cześć mam problem, otóż sprzedałem kumplowi płytkę soltek75frn2l i do tego bartona 2500+ i 512MB pamieci RAM i on zamówił do tego zasilacz szefa 420W i mówi że na płycie wentylatroki na chwilę sie włączają a później nic sie nie dzieje, u mnie było wszystko dobrze, a u niego cos jest nie tak, jak myślicie co to może być? prosze o szybka odpowiedź bo mi zależy na czasie 1454922[/snapback] Posprawdzaj wszystkie połączenia . Złącze zasilacza z płytą , dociśnij . Sprawdż jego napięcie , ma ustawiane 110/220 V . Wyjmij i włóż ponownie pamięć operacyjną w slot , oraz sprawdż położenie radiatora na procesorze . Ostatnio zobaczyłem tak złożony komputer u klienta . Obrócił radiator o 180 stopni na gnieździe i brak było chłodzenia . Pozdrawiam . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 moze drugiego zasilania nie podlaczyl ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...