bjabrzyk Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 no wlasnie co lepsze TO czy zwykly nf7??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 cos mi sie wydaje ze tej plyty moze juz nie byc w sprzedazy ,ale jezeli ja znajdziesz za 150pln to napewno lepiej wziac niz abita nf7 bez S (stoja cos ponad 200pln) ale tobie proponuje zaczac od zmiany procka np. na jakiegos niedrogiego mobilka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 moje mobo nieobsluzy mobila <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 a skad wiesz ,schuttle to solidna firma (nie wyczesana ,ale solidna) jak obsluzy 2400+/2600+ to i mobila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 ale po co mi mobil jezeli moge podnosic fsb do 166mhz niezablokowane pci/agp i wlasciwie 0% oc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 hmm to moze kup asusa przynajmniej to 200 osiagniesz a mozesz za 120 kupic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 jakies linki masz do niego??? bo moze sie zakoluje P.S. moje mobo http://global.shuttle.com/Product/MotherBo...pec.asp?M_id=21 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
culmen Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 Kup nf7 w tej cenie b dobra plytka. Przezylem juz kilka(k7vt2; Nf7s; dfi infinity; 8rda3i) i wiem co mowie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...