Kwiecień Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Mam, mam, mam!!!!!!!! :lol: To co widać niżej i jeszcze Vulkan 7+. Na 2.6 poszedł bez zmiany napięcia (2godz. w 3dmark2001SE loop i żadnego zwisu)!!!!! Wyżej jeszcze nie próbowałem ale to tylko kwestia czasu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Sorki, ale musiałem się pochwalić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 to miej dalej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Nic tylko pozazdroscic. Szkoda ze ja nie mam takiego ;( :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Dobra, narazie ten sprzęt jest tylko wypożyczony ze sklepu ale chyba się na niego zdecyduję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Szczerze mowiac to nie sa az takie zadne fajerwerki ROTFL gdybys mial Antka 2600+ na jakims Asusie na kt400 (?), + R9700pro i 1gb ramu, to bys mnie wtedy scial :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Mam, mam, mam!!!!!!!! :lol: To co widać niżej i jeszcze Vulkan 7+. Na 2.6 poszedł bez zmiany napięcia (2godz. w 3dmark2001SE loop i żadnego zwisu)!!!!! Wyżej jeszcze nie próbowałem ale to tylko kwestia czasu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:To przypadkiem nie Ty pytałeś mnie ostatnio o płyte Asus P4Sx8????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Panowie z takimi topicami to na oślą. :evil: Trzeba będzie rozważyć utworzenie nowego działu - Chwalę sie... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...