maax990 Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 Witam mam pytanko co do kabla svhs kompa mam w jednym pokoju a telewizorek w drugim dzieli je jakies 15 metrow czy na yakim kablu pojdzie ogladac filmiki czy moze to za duzo?dzieki za odp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 Raczej nie powinno byc ogromnych roznic chociaz jakies straty na tak dlugim kablu beda :wink: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 maax990 napisał(a): Witam mam pytanko co do kabla svhs kompa mam w jednym pokoju a telewizorek w drugim dzieli je jakies 15 metrow czy na yakim kablu pojdzie ogladac filmiki czy moze to za duzo?dzieki za odp 1455405[/snapback] Jak nie chcesz miec za dużych strat to kup jakiś lepszy(markowy)kabelek porządnie ekranowany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...