zwei Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 Chcialem sie dowiedziec czy moze komus neo moze zwolnila . Wlasnie zobaczylem ze z 2 mb zrobily mi sie 640 <_< . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 Hmm u mnie bez zmian cały czas 2 mb/s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krooq Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 z tego co zauwazylem, to mi zwolniła ale tylko upload, mialem stabilnie około 60kB a teraz szarpie od 25-40kB, nie wiem czemu mam tak w dzień i w nocy ( mam neo 2Mb) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 z tego co zauwazylem, to mi zwolniła ale tylko upload, mialem stabilnie około 60kB a teraz szarpie od 25-40kB, nie wiem czemu mam tak w dzień i w nocy ( mam neo 2Mb) 1456554[/snapback] Po prostu Tepsa sie kapnela, ze cos nie tak i ustawili ci upload taki jaki trzeba (256kbit = 32KB) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noski Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 Ehh te neo ciagle sie psuje i transfer zmniejszaja mi zniejszaja czasem a ja mam neo 128. litosci ludzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...