misiek456 Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 czesc :) mam maly problem bo chce kupic komputerek i nie wiem ktory lepszy czy a64 czy intel :> mam kolo 1800 :> na grafike ram plyte i procek reszte chce ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> z starego :) co do grafiki to chce gf6600 na pci-e komputer ma sluzyc do grania :D w cos w stylu cs unreala :) i do projektow szkolnych na roznych programach oracle itp :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 nie no... ręce opadają... oczekujesz referatu o wyższości jednej rodziny procesorów nad drugą, czy jak? :mur: bo tego nie da się wyjaśnić w jednym zdaniu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastiff Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 Szczerze mówiąc to dla ciebie nie będzie żadnej różnicy, więc bierz, co tanie i relatywnie do ceny wydajne! Ja osobiście wpakowałbym się w AMD na s939. Do gier poszukaj lepszej karty grafiki! Może jakby dobrze pokombinować styknęłoby na x800 256bit. Poza tym jak bierzesz części ze starego kompa, to weź pod uwagę, że być może będzie zasiłka do wymiany! A informacji o dokładnych różnicach między Intelem a AMD to szukaj na forum! Sailence ma rację. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek456 Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 nie chodzi mi o referat :( ogolnie nie wiem ktory wybrac :( i jaka plyte ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> mysle ze moze a64 :( ale nie wiem plyty jaka wlozyc :( a ramu dam chyba 512 bo taniej na poczatku a potem dokupie :( bo jak kupie gorsza plyte i grafe to nie dokupie :( juz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...