kemustek Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 Chciałem wszystkim zaprezentować moje forum, forum jest o grach komputerowych i szybko się rozwija serdecznie zapraszam oto adresik klik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 Ogłaszam że na ziemię leci meteoryt!! Jedyny ratunek to rejestracja na Game Board! Mamy swój schron ukryty na syberi. Serdecznie ZAPRASZAMY!!! Naprawdę... Poza tym. to twoje forum się niczym nie wyróżnia. Znowu dużo kategorii i dziesięć postów na krzyż. Schemat się powtarza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kemustek Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 Naprawdę... Poza tym. to twoje forum się niczym nie wyróżnia. Znowu dużo kategorii i dziesięć postów na krzyż. Schemat się powtarza. 1459992[/snapback] A czym się ma wyrużniać, normalne forum. A co do postów to co ty sobie myślisz że jak forum istnieje nawet nie tydzień i jest 26 zarejestrowanych osób to ile ich ma być i tak jest ich dużo bo ponad 540. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 Patrzyłem już z szerszej perspektywy. Tj. np. 1 miesiąca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Misiek* Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Chciałem wszystkim zaprezentować moje forum, forum jest o grach komputerowych i szybko się rozwija serdecznie zapraszam oto adresik 1459513[/snapback] Skoro mowa o zaproszeniu na forum, no więc: http://www.compland.boo.pl/forum/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Co jedno to lepsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Misiek* Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 jezeli chodzilo ci o moje, to nie wiem, bo dopiero w maju (tego roku :D) zostalo zalozone i czekamy na nowych userow, zaczelismy glowna robic, skonczymy jak bedzie okolo 20-30 userow... Zapraszam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kemustek Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Ja ponownie zapraszam na moje forum, poprosu potrzebni nowi użytkonicy, licze na was. Adres forum to www.board.webd.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILENT... Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Dobra to ja też dam moje foru coprawda ma tylko parę godzin i jest takie sobie.... Eeee tam o to adres: http://silentkomp.fora.pl Będę wdzięczny jeżeli się ktoś z tweaka zarejestruje bo im więcej userów tym lepiej a zarejestrowanie nie pochłania dużo czasu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 to na pewno jest skończone ? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Dobra to ja też dam moje foru coprawda ma tylko parę godzin i jest takie sobie.... Eeee tam o to adres: 1559256[/snapback] To jest jakis zart ? Przeciez to jest nedzna kalka tweaka... (przypadkowo takie same dzialy) ludzie czy wy naprawde nie macie co robic w domu ? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Hehe najwyraźniej nie mają :) Podaj mi jeden sensowny powód dla którego zamiast na tweaku miałbym sie udzielac tam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILENT... Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 To jest jakis zart ? Przeciez to jest nedzna kalka tweaka... (przypadkowo takie same dzialy) ludzie czy wy naprawde nie macie co robic w domu ? :mur: 1559484[/snapback] Taki pół żart. :? Az tą kalką tragizujesz :lol: Nie ma tam jednej trzeciej tematów z tweaka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moczul Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 jak dla mnie te forum ma za duzo dzialow i latwo jest sie tutaj pogubic no i do tego podobne dzialy jak na tym forum ocena 3\6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...