Skocz do zawartości
DolaR

Chcem Kupic Karte W Przedziale 400-450 Zl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie

właśnie dokonałem zmiany kompa java script:emoticon(':rolleyes:')

chciałem kupić grafe z vivo (zależy mi na zgrywaniu z kamery) kupiłem

his excalibur radeon 9600pro vivo platinum 128/128 400/600

co mnie w niej denerwuje?java script:emoticon(':angry:')

chipset powinien byc rv360 http://poland.hisdigital.com/html/product_comp.php?id=158 a jest rv 350 ściema(?)java script:emoticon(':mur:')

podkręcam o 10 mhz i tu i tu i wysiada

a napaliłem się na opis ktoś podkręcił ja na 560/775 stabilnie

wszędzie w opisach właściwości tej karty nie ma opisu że

jest to wersja pro następna ściema? java script:emoticon(':mur:')

ktoś się z tym spotkał?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czesc mam wielka <BIG> prosbe trzeba mi znalezdz w miare dobry zasilacz na tego medionika w cenie i <i tu szok> 50-70 zl wiem ze za te piniadze nie kupie dobrego zasilacza ale moze wy cos znajdziecie dobrego na allegro POZDRAWIAM :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czesc mam wielka <BIG> prosbe trzeba mi znalezdz w miare dobry zasilacz na tego medionika w cenie i <i tu szok> 50-70 zl wiem ze za te piniadze nie kupie dobrego zasilacza ale moze wy cos znajdziecie dobrego na allegro POZDRAWIAM :)

1467733[/snapback]

qpisz dobry zasilacz ..tylko o malej mocy .. masz tu ..MODECOMA 350W .. warto!! :) a co sam nie mozesz znalezc :blink: .. tyle razy ci pisalem jaki masz wybrac ... :lol: Edytowane przez OC_CZAP3LO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1467733[/snapback]

tylko i wyłącznie to

1467736[/snapback]

???

jak mozna polecać takie badziewie? :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wlasnie tez zastanawialem sie nad tym Fortronem bo jest tani i dobry :D od tego goscia co kupuje tego medionik poradzil mi ten zasilacz :) a co to tego macdona to czymu to jest badziewie z tego co slyszalem to te zasilacze cenia sie wsrod innych zasilaczy takich jak chiftec i tak dalej <_< ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ten zasilacz co mi dales linka do niego to jest w pozo...:) tylko jest jeden problem ta aukcja sie ju skonczyla ...:( byl bym ci wdzieczny jak bys mi dal takiego linka gdzie trwa ta aukcja trwa troche dluzej :P a co powiesz o tym zasilaczu ...? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=52270299 albo jeszcze ten co ty na to ...? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=52183266 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

blah, rzeczywiscie nie przyjrzałem sie.

nie wiem co to za wynalazek, wiec bierz modecoma tego

sam mam 300gtf i ciągnie sprzęt jak trzeba ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak mozna polecać takie badziewie?  :blink:

1467977[/snapback]

:D nie przyjzalem sie nazwie .. modecom to modecom i skopiowalem linka :razz:

:) he he faktycznie to jakis szankier :lol:

Wlasnie tez zastanawialem sie nad tym Fortronem bo jest tani i dobry  od tego goscia co kupuje tego medionik poradzil mi ten zasilacz  a co to tego macdona to czymu to jest badziewie z tego co slyszalem to te zasilacze cenia sie wsrod innych zasilaczy takich jak chiftec i tak dalej  ?

1467977[/snapback]

no to jest najlepszy zasilacz :lol: ha ha ha wejz kto ci takich głupot naopowiadał ..Fortron - dobry zasilacz :lol: Edytowane przez OC_CZAP3LO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz to sam nie wiem jaki zasilacz mam brac ..... :unsure: dajcie mi linka do konkretnego zasilacza bo najpierw piszecie ze ten madecom jest do d.... a pozniej mowicie ze jest dobry a czemu ten Fortron jest bleh... znaczy cienki co w nim jest nie tak ...? i byl bym bardzo wdzieczny jak dali byscie mi linka do dobrego zasilacza w przedziale cenowym tym co wam podalem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz to sam nie wiem jaki zasilacz mam brac ..... :unsure:  dajcie mi linka do konkretnego zasilacza bo najpierw piszecie ze ten madecom jest do d.... a pozniej mowicie ze jest dobry a czemu ten Fortron jest bleh... znaczy cienki co w nim jest nie tak ...? i byl bym bardzo wdzieczny jak dali byscie mi linka do dobrego zasilacza w przedziale cenowym tym co wam podalem :D

1468824[/snapback]

najlepiej to se skoluj jakiegos homika i kolowrotek - problem z zasilaczem rozwiazany :D :lol: hmm modecomow jest kilka rodzaji ...fell - najgorsze .. wiec tych nie koopoj ... najlepszy jest - jak mowi : Peter P ModeCom ATX-350GTF 350W PFC http://www.allegro.pl/show_item.php?item=52503685

wybor nalezy do ciebie ...

ps :

dolar po co sie mnie pytasz na gg jaki wybrac zasilacz .. to bez sensu :unsure: .. jak ja ci mowie jaki mozesz wybrac i jest dobry przedziale ..to i tak wystawiasz posta i piszesz to co ja powiedzialem ... troche to beznadziejne (co myslisz ze inni doradza ci wybor innego zasilacza niz modecom [w tym przedziale cenowym] ??):mur:

dlatego tera ju sie mnie nie pytaj na gg .. w sprawach do kompa :wink: .. bedziemy twoje pytania rozwiazywac na forum..

pozdro

Edytowane przez OC_CZAP3LO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1467733[/snapback]

tu masz naprawde dobry zasilacz , ma aktywne pfc, regulacje obrotów w zależności od temp , wszystkie zabezpieczenia jakie posiadają firmowe zasilacze , dobra sprawność na poziomie 75% , jest bardzo cichy i praktycznie wogóle się nie grzeje , super trzyma napięcia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale tak naprawde to ten modecom 350wat to ma tylko o 20wat więkzą moc od tego seasonica modecom 3.3v 28A 5v 30A 12v 15A a seasonic 3.3v 28A 5v 30A 12v 15A(18A w impulsie) łączna moc 3.3v+5v modecom ma 200wat a seasonic 180wat ale seasonic ma większą sprawność tzn mniej się grzeje i można poprzez to płacić mniejsze rachunki za prąd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czytam tak te wasze komentarze i sie zastanawiam ... :huh: Owszem wziol bym tego modecoma ale jest jeden problem nie dawno kupilem karte graficzna <wczoraj> i jestem splukany nie mam kasy i wogule wiec skad ja mam ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> te 95 zl jeszcze 70 zl skas skoluje ale 95 zl to raczej nie :( wiec dajcie mi linka do zasilacza w tym przedziale cenowym i zeby byl dobry :P znaczy ze bym mi chodzil moj medionik 9800 pro a po drugie

blah, rzeczywiscie nie przyjrzałem sie.

nie wiem co to za wynalazek, wiec bierz modecoma tego

sam mam 300gtf i ciągnie sprzęt jak trzeba ;]

czemu ten zasilacz jest bleh albo inaczej czemu jest cienki ...?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OT

Sorry ze sie wcinam ale mam wielka prosbe do autora...popraw tego babola w temacie CHCEM na CHCĘ bo az w oczy razi :? Mozesz zrobic to przez edycje pierwszego posta :wink:

A w temacie to bierz jakiegos fortrona jezeli nie masz kasy np. ten http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=52581750 jest to modecom350gtf :wink: pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czesc to jak bedzie z tymi linkami do tych zasilaczy ....:) ? chlopacy :P znajdzcie mi dobry zasilacz w ty przedziale cenowym co wam podalem  zeby mi moj radek medionik 9800 pro chodzil :D

1471084[/snapback]

...

A w temacie to bierz jakiegos fortrona jezeli nie masz kasy np. ten 1470004[/snapback]

:?

OT

POPRAW BABOLA W TEMACIE!!!! :-| pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no i czemu dolar nie kupiles tego mediona ? mowisz cos potem sie rozmyslasz, potem mowisz, ze sprzedajesz wez chlopie sie kontroluj co ty robisz!! No i co z pentagramem bedzie? zwodzisz ludzi 5 tygodni potem sie rozmyslasz zle postapiles!

Edytowane przez Bart17

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chlopie nie pakuj sie w te kiepskie radki. w tym przedziale cenowym wygrywa 6200@6600 i to zdecydowanie. No ale jak wielbisz ati to twoja sprawa. przechodzilem z radka 9600 i kop byl naprawde ogromny.

1460510[/snapback]

Ja jakos nie jestem przekonany do tych Medionów 9800XL (choc ludzie na forum chwala sobie te karty). A co do 6200@6600 to moze zakrec sie za ta karta 6200@6600, może koles troche z ceny opusci i masz eleganckiego 8potokowca. A co do pełnych 9600pro 400/600ktorego i ja taka teraz sobie kupilem mozna na Allegro wyrwac juz za 320 zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kto Ci powiedzial, ze 6600 maja pelne 8 potokow? przeciez tam jest 4x2 a w radku jest 8x1. Jak ktos poleca 9600 to swiadczy tylko i wylacznie o nim....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi