krycha_18 Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Jak uruchomić podczerwień w w/w płycie głównej.Mam telefon sony ericsson k500i i próbuje wysłać zdjęcia do kompa ale nic nie działa,postępuje tak jak napisane jest w instrukcji trzymam port podczerwieni telefonu na czerwonej kropce swiecacej z płyty głównej ale nic sie nie dzieje.Może potrzebne jest jakieś oprogramowanie?(z telefonem takiego nie dostałem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 (edytowane) Pierwsze pytanie: czy system widzi port podczerwieni i menadżerze urządzeń ? Jaką czerwoną kropkę świecącą w płyty głównej masz na myśli :blink: Edytowane 24 Maja 2005 przez DeTe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomboy Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Cos mi sie wydaje ze probujesz przeslac zdjecia z telefonu przez diodę (czerwoną) na mobo :-D Na plycie nie ma oryginalnie portu podczerwieni, jest tylko gniazdo do ktorego mozna go podlaczyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Tak jak napisal tomboy nie dasz rady przed diode kontrolna poslac tych fotek :] Musisz zakupic port podczerwieni na USB badz podlaczany do plyty glownej. To ze jest tam napis irda nie znaczy ze jest tam ona wbudowana :] Te 4 piny obok sluza do podlaczenia takiego wlasnie portu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...