turzol Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Czy ktos ma? Jak jest z założeniem? Ile trzeba czekać? Czy warto? Interesuje mnie łącze 1Mbit na 24 userów. Czy styknie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 wychodzi około 5kb na łepka... jak by u nas w miesci była dostępna bym ją odrazu wziol!! Warto jak niemasz w pobliżu żadnego łącza, bądz tańszego łącza. I legalnie wypuszczasz poza lokal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 haha 1 mbps na 24userow - haha smiechy warte - no moze i tania wyjdzie ale chala - no ale lepsze to nisz nic - jak nie masz znajomych w tpsa to bedziesz mial 1mbps a nie 4 :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Jakbym mogl to juz bym zakladal ale ta usluga nie dochodzi do mnie na osiedle("W"). 24 userow no problem i jak ktos pisze 5 kilo na lepka to mnie smieszy, bo tego sie nie dzieli jak w matematyce. Jestes pewien czy jest to u Ciebie dostepne?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koles Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Styknie na pewno niektórzy mają 2 Mbit na 300 userów!!! :!: :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koles Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 będzie hulało aż miło :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 haha 1 mbps na 24userow - haha smiechy warte - no moze i tania wyjdzie ale chala - no ale lepsze to nisz nic - jak nie masz znajomych w tpsa to bedziesz mial 1mbps a nie 4 :lol: :lol: :lol:~2mbit na >100 userów - rzadko miewam transfer ponizej 20kB. Norma to 30-100kB 8) No, ale to polpak, nie wiem jak jest z neo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 haha 1 mbps na 24userow - haha smiechy warte - no moze i tania wyjdzie ale chala - no ale lepsze to nisz nic - jak nie masz znajomych w tpsa to bedziesz mial 1mbps a nie 4 :lol: :lol: :lol:~2mbit na >100 userów - rzadko miewam transfer ponizej 20kB. Norma to 30-100kB 8) No, ale to polpak, nie wiem jak jest z neo... neo/dsl stoi na polpaku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Czy ktos ma? Jak jest z założeniem? Ile trzeba czekać? Czy warto? Interesuje mnie łącze 1Mbit na 24 userów. Czy styknie? Będzie super do póki użytkownicy nie będą robili uploadu (KAZZA&DC). Do ściągania super łącze. Najlepiej jak się znasz z wszystkimi i każesz im wyłączyć upload w kazzie lub innych programach tego typu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxim Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Wiem tylko że TPSA nie pozwala dzielić neo między kilka osób, boje sie zamienic moje SDI na NEO bo jak mnie dorwą to nic nie będze miał :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Przepraszam ale niezle sie usmialem przy odpowiedzian niektorych. Jak ktos ladnie skonfiguruje dzielenie tego lacza to bedzie chodzilo bardzo dobrze (pojecie oczywiscie wzgledne). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...