KolCichy Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Witam Co sądzicie o założeniu AeroCool VM-101 + powiedzmy dodatkowy wolny wiatraczek na Radeona 9600 pro? (niepodkręcany). W obudowie mam wiatrak wciągający na dole z przodu, wyciągający pod zasilaczem z tyłu no i zasilacz 2-wentylatorowy. O aktualnej temperaturze VPU nic nie powiem, bo najwyraźniej nie mam czujnika na karcie, ale system jest całkowicie stabilny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Nie ma sensu te grafy wogole niemal sie nie grzeja. Jakis radiatorek + wentyl 8x8 @ 5v wystarczy. U mnie na 525/345 (takty na codzien) wystarczy niebieski Zalman + wentyl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KolCichy Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Wielkie dzięki. Czy masz na myśli ten? http://www.4max.pl/default.asp?g=142&gg=19&produkt=268 Czy da się go przymocować tymi jego uchwytami, czy trzeba klejem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...