Skocz do zawartości
pablo163

ATHLON MI PADŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

A w ogole to sie chamsko zachowujecie panowie, chlopak ma ciezkie chwile a Wy tylko go dobijacie - fstyd :P. Hmm, dziwne zeby rozwalic procke przez zle pomalowanie mostkow, o tym jeszcze nieslyszalem. Przeciez jak masz je zle zamalowane (np zwarte) to zamalowanie po prostu nie dziala lub komputer sie nie uruchamia, a nie od razu spala :roll:...

Pozdr...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

On wcale nie jest sobie winien byłem przy tym nic takiego nie zrobil co by do tego mialo doprowadzic poprostu pech!!!!!!!!

Procesory same nie padają musiał uszkodzić rdzen lub cosik albo poprostu zle zwarl mostki.

No same nie padaja, padaja od uzywania.

Tak ja TV sie psuje.

Samochod rdzewieje.

I inne takie.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

On wcale nie jest sobie winien byłem przy tym nic takiego nie zrobil co by do tego mialo doprowadzic poprostu pech!!!!!!!!

Procesory same nie padają musiał uszkodzić rdzen lub cosik albo poprostu zle zwarl mostki.

No same nie padaja, padaja od uzywania.

Tak ja TV sie psuje.

Samochod rdzewieje.

I inne takie.....

A Ty bys swojego podkrecil i dopiero uczyl innych podkrecania :P :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[ciach] antek a tak sie krecil i chu.... go strzelil zepsuł sie odblokowywałem mnożnik jeszcze raz i coś mu sie powaliło i padł nie działa :cry:

Wybrałeś już nastepce? Bedzie to jego krewny czy wróg? :D :lol: :D

Mam propozycje co do tego padnietego:

1.bryloczek :wink:

2.bombka na choinke 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi