pablo163 Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 [ciach] antek a tak sie krecil i chu.... go strzelil zepsuł sie odblokowywałem mnożnik jeszcze raz i coś mu sie powaliło i padł nie działa :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Sam jesteś sobie winien nie umiesz nie rób :lol: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeorunner Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 On wcale nie jest sobie winien byłem przy tym nic takiego nie zrobil co by do tego mialo doprowadzic poprostu pech!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 On wcale nie jest sobie winien byłem przy tym nic takiego nie zrobil co by do tego mialo doprowadzic poprostu pech!!!!!!!!Procesory same nie padają musiał uszkodzić rdzen lub cosik albo poprostu zle zwarl mostki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Moj kumpel zepsuł 3 takie antki w 2 dni. Dwa z przyczyn nie wyjasnionych a jednemu rdzen ukruszyl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Hehehehe i masz za swoje :P . Ale to Amd nie dobre co???? Jak dla mnie to zle zalorzyles cooler i spaliles proca, w przypadku takiego Athlona to gora 3s i po procu. Albo zlaczyles mostki zwarcie - kupa :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 A w ogole to sie chamsko zachowujecie panowie, chlopak ma ciezkie chwile a Wy tylko go dobijacie - fstyd :P. Hmm, dziwne zeby rozwalic procke przez zle pomalowanie mostkow, o tym jeszcze nieslyszalem. Przeciez jak masz je zle zamalowane (np zwarte) to zamalowanie po prostu nie dziala lub komputer sie nie uruchamia, a nie od razu spala :roll:... Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeorunner Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Kto tu mowil o spalonym antku on poprosyu nie wstał a za to zrobilem mu casz test:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 On wcale nie jest sobie winien byłem przy tym nic takiego nie zrobil co by do tego mialo doprowadzic poprostu pech!!!!!!!!Procesory same nie padają musiał uszkodzić rdzen lub cosik albo poprostu zle zwarl mostki. No same nie padaja, padaja od uzywania. Tak ja TV sie psuje. Samochod rdzewieje. I inne takie..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 On wcale nie jest sobie winien byłem przy tym nic takiego nie zrobil co by do tego mialo doprowadzic poprostu pech!!!!!!!!Procesory same nie padają musiał uszkodzić rdzen lub cosik albo poprostu zle zwarl mostki. No same nie padaja, padaja od uzywania. Tak ja TV sie psuje. Samochod rdzewieje. I inne takie..... A Ty bys swojego podkrecil i dopiero uczyl innych podkrecania :P :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 A Ty bys swojego podkrecil i dopiero uczyl innych podkrecania :P :wink:Tak sie sklada, ze ma podkreconego na 1700MHz!!!! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 [ciach] antek a tak sie krecil i chu.... go strzelil zepsuł sie odblokowywałem mnożnik jeszcze raz i coś mu sie powaliło i padł nie działa :cry: Wybrałeś już nastepce? Bedzie to jego krewny czy wróg? :D :lol: :D Mam propozycje co do tego padnietego: 1.bryloczek :wink: 2.bombka na choinke 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...