wiktusser Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Jak w temacie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 potencjometrem najlepiej :D Albo przełącznikeim 5 - 7 -12 V :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Zalmanem FanMate :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Zalmanem FanMate :D 1466286[/snapback] Albo tym od pentagrama bo tanszy :D Ja mam do tego celu regulator akasy... pozdro wiktor.. jak serwer ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktusser Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 No ja tego nie rozumiem... Czemu Fan mate 2 jest 2 razy droższa od freezona ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Bo w zalmanie masz wieksza raczke do krecenia tym badziewiem, dluzsze kable i to sie nazywa ZALMAN :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Sorki że sie podpinam. Ale jaką "rezystacje" czy jakoś to sie zwie powinien mieć zwykły potencjometr aby móc w miare płynnie regulować obroty wentylatora ?? (szukałem, ale coś niemogłem sie doszukać, i nie bijcie mnie za to :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Wzór na opór... (w tej chwili nie pamietam jaki bo jestem po wiekszym spozyciu magicznego napoju :D ) ale wg mnie najlepszy bylby przelacznik pomiedzy 5 a 7 V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labe Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Tak poza tematem DROZDA co ty za płyte masz ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktusser Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 wzór na opór to było chyba R=U/I :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktusser Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 wzór na opór to było chyba R=U/I :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 (edytowane) Abit NF7 -SL. Kurcze bo gdzieś widziałem że jakiś potencjometr jest w stanie regulować obroty wentyla, tylko gdzie to było to niewiem :( Ale dzięki za wzór, oradziłem sobie dzięki niemu :) Edytowane 5 Czerwca 2005 przez Drozda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...