MeHow Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Krece swoje pamiatki (Elixiry) i powiedzcie mi, co sie bardziej oplaca 1. 333mhz i cl2 ,czy 2. 266mhz, cl2 i wszystkie timingi max, ultra itd. ??? Pozdr MeHow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Zrób jakieś testy np.:sandrą obu ustawień to będziesz wiedział. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Tak na marginesie dodam, że w tej chwili mam Samsungi PC266, które ida na 333MHz CL2 2-2-5 bez zwiększania napięcia, ciekawe jak będzie, kiedy w końcu dostane moje PC333MHz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Krece swoje pamiatki (Elixiry) i powiedzcie mi, co sie bardziej oplaca 1. 333mhz i cl2 ,czy 2. 266mhz, cl2 i wszystkie timingi max, ultra itd. ??? Pozdr MeHow Wybieram bramke nr 1 :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Ja też Bramka Numer 1! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Chyba mu chodziło 1.333MHz na Cas 3 2. 266 na max timingach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Bo jeśli to co pisze jest prawdą to powinen już na 300MHz mieć max timingi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Pisze, tak jak jest :) 333mhz + cl2 or 266mhz cl2 i max timingi jednakze... jak zapuszcze procka na fsb 148, to sie nie odpala ;( pamiatki nie wytrzymuja urgh ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...