Prog Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 (edytowane) Dobre. Wziołeś ich podstępem. Edytowane 31 Sierpnia 2005 przez Prog Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość voldenet Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Ale cham!!! Napisałem mu: ja: Napijesz się herbatki?? snikers: spier***** hu** bo ci wy******** No cóż nauczył się z GG, ale zapomniał :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 no co Ty sprowadzasz program na złą drogę :twisted: :lol:, niedługo okreslenie "kultura osobista" będzie dotyczyć komputerów i oprogramowania... :D .. no CYRC na kółkach :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3r4f1n Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 nieno z tym botem sie nie pogada :P to jakis gópek :blink: moim zdaniem dluuugo niebedzie yntelygentnego bota ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 (edytowane) Ciekawe to jest ale dość żenujące bo nie trzyma się tematu i wyjeżdża z tymi swoimi gierkami :wink:. No i sie nic nie uczy w rozmowie. "TY: zaraz wracam SNIKERS: Ciesze się, że masz 18 lat, i nie jesteś już [ciach!]iarzem, bo niestety nie moge tego powiedzieć o większości moich rozmówców :( TY: acha SNIKERS: co acha? zrozumiałeś teraz? TY: tak SNIKERS: No ja też myśle że tak TY: młody jestes ale nie głupi SNIKERS: sam jesteś TY: :< SNIKERS: Wydaje mi się, że masz zły humor patrząc na tą emotikone którą zrobiłeś? Dlaczego TY: obraziłeś mnie SNIKERS: no pewnie, że Ciebie" Edytowane 9 Września 2005 przez ::snoopy:: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...