Gość Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 przeczytałem artykuł na wp.pl. I ten telefon wypadł świetnie. Czy ktoś z Was posiada go? Możecie podać kilka fotek (telefonu, menu)? dzięki sory, że zawracam wam głowę, ale zawsze lepiej zapytać wcześniej, niż później żałować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 przeczytałem artykuł na wp.pl. I ten telefon wypadł świetnie. Czy ktoś z Was posiada go? Możecie podać kilka fotek (telefonu, menu)? dzięki Nie ma tam nic o GPRS, więc nie obsługuje go? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Wejdz na strone plusa tam masz opisy i fotki... Podobno ma super baterię... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 http://www.gsmonline.pl/ SZuqj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 ten telefo nie ma GPRS :) ale ma kilkuodcieniowy wyswietlacz :) przy czym fajnie gry wygladaja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 fajny telefon znajomi go maja (kilku znajomych :D) i jest spox naprawde, ale w tej chwili jezy kupoojesh w promocji, to wez siemensa s45/me45 imho lepshy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Mym skromnym zdaniem może byś koopił N'3xxx z aparatem cyfrowym. Ale i tak i tak ja pisze tylqo sesemesy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 fajny telefon znajomi go maja (kilku znajomych :D) i jest spox naprawde, ale w tej chwili jezy kupoojesh w promocji, to wez siemensa s45/me45 imho lepshy A brałeś pod uwagę cenę :) Sony J70-------------------cena 1zł+ vat (1.22zł) Siemens S45/ME45--------cena 499zł +vat (608.78zł) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 fajny telefon znajomi go maja (kilku znajomych :D) i jest spox naprawde, ale w tej chwili jezy kupoojesh w promocji, to wez siemensa s45/me45 imho lepshy A brałeś pod uwagę cenę :) Sony J70-------------------cena 1zł+ vat (1.22zł) Siemens S45/ME45--------cena 499zł +vat (608.78zł) LOL w erze jest za 49 netto!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 fajny telefon znajomi go maja (kilku znajomych :D) i jest spox naprawde, ale w tej chwili jezy kupoojesh w promocji, to wez siemensa s45/me45 imho lepshy A brałeś pod uwagę cenę :) Sony J70-------------------cena 1zł+ vat (1.22zł) Siemens S45/ME45--------cena 499zł +vat (608.78zł) z tych dwoch fonow, wole Soniacza, mam go i jestem b. zadowolony, 0 problemow, lepszego menu nie widzialem, slownik po polsku, a najwieksza wada, to dzwonki, ktore ciezko w autobusie uslyszec :( bateria jest za.........sta, trzyma 7-9 dni a laduje 2 godzinki :D telefon jest bardzo lekki i ladny, zdjecia tego nie pokazuja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Dzisiaj chciałem se kupić nmowego koma i brałem go pod uwage...ale nie kupiłem żadnego :x A ten soniaq to już był tak dojeb.... że głowa mała... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 jednak nokia 5510 THE BEST :!: tylko ze wzgledu na mp3, radio i cene :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Jak z mp3 to SL45i, IMHO fajny fonik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatI Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 LIPA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak wszystkie Sony ale nie Sony Ericsson ;) A ten kołowrotek z boku!! Qrwa klęska żywiołowa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...