Mi0deK Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Szlak trafił procka. Założyłem athlona 2200+ ma płyte DFI NFII ULTRA INFINITY - wszystko chodziło spoko - temperatura w stresie nie przekraczała 45 st. a tu nagle jedna zwiecha - trzebabylo zrestartować kompa - u już nie wstał. Jak sie okazało padł procek. Co mogło to spowodować - czekam na sugestie bo nie mam zielonego pojęcia:((((((( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Szlak trafił procka. Założyłem athlona 2200+ ma płyte DFI NFII ULTRA INFINITY - wszystko chodziło spoko - temperatura w stresie nie przekraczała 45 st. a tu nagle jedna zwiecha - trzebabylo zrestartować kompa - u już nie wstał. Jak sie okazało padł procek. Co mogło to spowodować - czekam na sugestie bo nie mam zielonego pojęcia:((((((( 1466307[/snapback] Mogl byc pech, mogl byc krzywo zalozony radiator i wkoncu ulamal sie kawalek jajka , w najgorszym wypadku awaria stabilizatora na plycie glownej i procek sie spalil od za duzego Vcore :P ale to raczej nie to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 przypadek - albo poprostu procek z wada fabryczna - po to jest gwarancja mi duron 1400 wlozony do innej plyt padl - mimo ze wczesniej dzialal pol roku -tutaj podejzewalem plyte ,ale 1800+ dziala na niej caly czas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kupos Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Moze zasilka nie wyrobila? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mi0deK Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Teraz władowałem semprona na tą płyte i narazie chodzi tak że to chyba raczej nie stabilizator bo tak to by i sempron nie wstał - jak myślicie???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Jak był podkręcony i zwiększone napięcie to bardzo możliwe ze umarł od napięcia ;] i zwiekszenia mhz. Jak default to raczej wada fabryczna, tez kiedys miałem tak ze włozyłem nowego thortona 2000+ do płyty i nie wstał, po prostu jakaś wada której nie widac gołym okiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mi0deK Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Tak tylko że ten procek akurat nie był nowy no i pare dni chodził bez zarzutów :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...