macialek Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Czy istnieje juz taki wynalazek do kompa? Jakos tak mnie to zaintrygowalo jak czytalem o kilku tunerach... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Widze ze nie wiesz o czym mowisz :) To nie zlalezy od tunera. Tylko w przypadku kompa "od monitora" Mozesz kupic najtanczy szmelc karte TV i bedziesz mial 100 Hz. Wiec nawet nie szukaj do kompa Tunera 100 hz bo nie znajdziesz takiego. Chba ze ze zintegrowanym monitorem. Powiem tak kup jakikolwiek tuner a reszta zelzy od monitora mozesz miec nawet 120 Hz. A TV 100 Hz to juz inna bajka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 ja mysle tak ze 100hz telewizor to fajna rzecz ale co z tego jak sie ma kijowe wyjscie tv w karcie (gf2mx no name ) to juz nie cnie pomoze nietety ostrosc do bani Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macialek Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Hmmm. A biedby myslalem, ze to nie jest zalezne od karty graficznej.... Dzieki wielekie za wyprowadzenie mnie z bledu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...