mikolaj2277 Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 (edytowane) mam pytanie odnosnie grafiki -czy w waszych laptopach tez nagrzewa sie tak niemilosiernie??? karta ustawiona jest nominalnie a w miejscu ,ktore pokazuje na zdieciu (srubki i reszta) sa piekielnie gorace .Z zewnetrznej strony nie odczuwa sie tego az tak bardzo,natomiast po wyjeciu bateri jest ona poprostu goraca -czy zbytnie nagrzanie nie spowoduje jej uszkodzenia(powinna wytrzymac temp do 60 stopni) pozatym nie wiem czy to jest normalne ??? P.S. na zielono zaznaczylem miejce o ktore mi chodzi ,aha i jeszcze jedno wentylator na srodku-nie uruchamia sie nawet przy duzym obciazeniu ktos wie dlaczego?? :? z gory dzieki za pomoc 1 wentylator od lewej- grafika 2 wentylator (srodek) ??? 3 went z prawej procek Edytowane 27 Maja 2005 przez mikolaj2277 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phuong Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Ja na tej samej karcie mam 80C w spoczynku i 63 podczas grania.A wentyaltor mam tylko 1 od procka.proponuje ci sciagnac ten program: http://www.lavalys.com/products/download.php?pid=1&lang=en w tej najnowszej wersji wykrywa czujnik ciepla na rdzeniu procesora x600 i drugi czyjnik "okolica proc. graficznego" jak bedziesz mial te dane to napisz jakie sa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakath Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Sądząc po tym zdjęciu, to tam na środku nie ma wentylatora, tylko przygotowane miejsce :) Trudno, żeby stamtąd dmuchało :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikolaj2277 Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Ja na tej samej karcie mam 80C w spoczynku i 63 podczas grania.A wentyaltor mam tylko 1 od procka.proponuje ci sciagnac ten program: 1467119[/snapback] pobralem everesta ale nie wykrywa mi temperatury ani na procu ani na vga czujnik jest tylko na hdd jak zciagne wersje ultimate to sprawdze czy dziala i podam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...