Skocz do zawartości
emilooos

Myszka A4tech

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Tak jak w tytule, dzisiaj podczas grania zalałem swego mousa [;

Chodzi o tego gryzonia o nazwie Opto-Radio 429 (nie pytać czemu to kupiłem, ciocia kupowała :>) No i problem następujący... Nie wiem gdzie sie ten soczek dostał, ale po kilkugodzinnym klikaniu, nagle jakiś taki mniejszy "kilk" słyszałem... Wyraźnie mniej się dociskał przycisk, teraz praktycznie reaguje na dotyk :-| Nie jest to konfortową sytuacją, szczegółnie dla gracza :? To, co probowałem z nią narazie zrobić, to lekkie odchylenie przycisku (lekkie, bo mocniej idzie wyłamać...) i przedmuchanie srodka, ale doopa zbita, nie ma szans. Czy miał ktoś taki problem i jak go rozwiązać, dodam, że do srodka jak widzę cięzko bedzie się dostać :-|

Czy to juz moment, w którym będe musiał wydać 109zł na mx510 ( w sumie miło, ale szkoda myszaka ;]) Pozdrawiam i czekam na odp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Tak jak w tytule, dzisiaj podczas grania zalałem swego mousa [;

Chodzi o tego gryzonia o nazwie Opto-Radio 429 (nie pytać czemu to kupiłem, ciocia kupowała :>) No i problem następujący... Nie wiem gdzie sie ten soczek dostał, ale po kilkugodzinnym klikaniu, nagle jakiś taki mniejszy "kilk" słyszałem... Wyraźnie mniej się dociskał przycisk, teraz praktycznie reaguje na dotyk  :-| Nie jest to konfortową sytuacją, szczegółnie dla gracza  :? To, co probowałem z nią narazie zrobić, to lekkie odchylenie przycisku (lekkie, bo mocniej idzie wyłamać...) i przedmuchanie srodka, ale doopa zbita, nie ma szans. Czy miał ktoś taki problem i jak go rozwiązać, dodam, że do srodka jak widzę cięzko bedzie się dostać  :-| 

Czy to juz moment, w którym będe musiał wydać 109zł na mx510 ( w sumie miło, ale szkoda myszaka ;]) Pozdrawiam i czekam na odp.

1467004[/snapback]

Na poczatek rozkrec myszke, wykrec plytke z elektronika a cala obudowe myszki umyj w wodzie z mydlem, jak to nie pomoze bedziesz musial umyc plytke z elektronika w wodzie destylowanej, wystarczy chwile pomoczyc i pomerdac w wodzie ;) nie trzeba czyscic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wielkie thx, myszka reanimowana ;]

najlepsze, ze nie mogłem znalezc srubek, były pod slizgaczami [;

co do zalania, nie wiem jak to nazwać, ale to "coś" co jest naciskane przez klapke przycisku poprostu się zmiękczyło i olepiło :> przemyłem spirytem i jest ok, leciutko moze odbiego od normalnosci. Niestety tej skrzyneczki z czerwonym małym przyciskiem nie mogłem otworzyć, albo nie wiedziałem jak ;p

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi