gasior77 Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Mam małe pytanko . Wie ktoś jakis program , móglbym nagrywać rozmowe przez skype. Najbardziej byłbym szczęśliwy jak by ktoś podał link do ściągnięcia takiego programu !! Pomóżcie prosze !! Z góry dziękuje :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Mam małe pytanko . Wie ktoś jakis program , móglbym nagrywać rozmowe przez skype. Najbardziej byłbym szczęśliwy jak by ktoś podał link do ściągnięcia takiego programu !! Pomóżcie prosze !! Z góry dziękuje :razz: 1467016[/snapback] ja uzywam sound forge bardzo fajny programik, chyba platny ale jak poszukasz pewnych rzeczy to juz nie bedzie. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotruśPan Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Nero Wave Editor z pakietu Nero. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...