KOala Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Może ktoś ma w domu zakurzony (ale sprawny:) ) obiektyw z zoomem do Zenita gwint M42 chętnie kupię!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Mam Jupiterus 200 , stdrd 50 i jakiś szerokokątny... Niestety nie oddam go narazie bo tym fotografuje :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOala Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Amatorsko czy coś więcej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Narazie amatorsqo ale kupiłem se Canon EOS-300 z cyfrową przystawka. A mam koompla w wawie który zajmuje się tym na serio...i mnie uczy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...