slayne Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Gdzie we Wrocku mozna kupić końcówki do kabli takie jak są przy przewodach od diod w obudowie ATX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 sam chcialbym wiedziec, oblazlem caly wolumen i znalazlem, ale 1000 shtook :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Ja wiem gdzie sa w... Krakowie. Jak ktos chcialby wiedziec to w elektroniku na alejach 3 wieszczy na przeciwko Kijowa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 a ile kosztuje 1000 sztuk i w jaki sposob to jest pakowane tzn sa pojedyncze czy to jest tasma i sie odlamuje ile potrzeba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 tak jak zworki czyli wsypane do worka :/ a o cene sie nie pytalem, jak mi powiedizal 1000 shtook, powiem ci tylko, ze zworki koshtooja przy 500 shtookach5-6 groshy a to mysi byc drozshe :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 A patrzyłeś Bruce u Piekarza na Volumenie albo w podziemiu? On powinien mieć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...