Krzol Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Witam Planuje rozbudowę mojego sprzętu o dodatkowy RAM. I tutaj zwracam się do was o pomoc: Jaka jest różnica pomiędzy układami reklamowanymi jako Dual DDR (firmowe zestawy pakowane po 2 kości), a zwykłymi pojedyńczymi układami. W co lepiej zainwestować do mojego Epoxa 8rda3 (chipset Nforce2 Ultra), gdy nie myśli się o ostrym podkręcaniu. Limit kasy ok. 320zl, z firmowymi Dual DDR starczy na 512MB, bez mogę się postarać o 1024MB Kingstona. Dzięki za odpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amador Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Według mnie żadna. Poczytaj tu: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=134489 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixelik Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 napewno z cenie jest roznica oemki jak kupujesz to trzeba miec farta zeby trafic na dobre kosci pod OC ale np zwykle kingstony czy tam twinmosy nie wiele leprze sa od oemow malo znznych firm. a jak tobie nie zalerzy na OC to kup jak najtaniej i 1GB albo leprze do OC np(hynixD43,kingmax hardcore..)ale juz tylko 512mb za ta kaske. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...