4rch0n Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Mam pytanie… wie ktoś morze do czego jest ta opcja i co ona dokładnie robi? Opłaci się ją włączyć na komputerze? Przeczytałem gdzieś, że jest coś takiego i jestem bardzo ciekawy. Z góry dziękuję za odpowiedź. PS Nie wiedziałem gdzie umieścić ten temat… ale chyba ta opcja dotyczy ramu więc jest to tutaj… Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 to jest zmiana mac adresu karty sieciowej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 to jest zmiana mac adresu karty sieciowej 1470935[/snapback] troche śmieszna teoria no ale ... a tu macie dokładnie co to jest :D http://www.microsoft.com/technet/prodtechn...4283697239.mspx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...