KWS89 Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 (edytowane) Siema. Przeczytałem sobie ostatnio artykuł w którym można odblokowywać ośtam w kartach prawie z najwyższych półek. I zafascynowany perspektywą mam kilka pytań: 1) Czy coś sie da odblokować w GF 4ti4200 2) Czy to ten sam układ co Ti4800 i inne z serii Ti -jak nie to czym się różnią(budowa, taktowanie) Pozdrawiam Artur PS. Oczywistym jest że sie różnią taktowaniem :wink: Tylko jakie mają ustwienia:] Edytowane 29 Maja 2005 przez AKa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 A powiedz od czego masz google :? Ludzie jak z kazdym pytaniem bedziecie walic tu to zrobi sie taki boordel ze glowa mala :mur: Nie wiesz co masz za karte to daj sobie spokoj z jakims podkrecaniem bo jeszcze cos zepsujesz :-| Ad.1. NIE DA SIE NIC ODBLOKOWAC!!!!!!!!!!!!!!! to koorwa dzisiaj takie modne cos odblokowac cos przerobic...bardzo fajnie...nawet jak nie mam zielonego pojecia co?gdzie?z czym? :mur: Ad.2. http://www.nvidia.com/page/geforce4ti.html w niecala sekunde wpisujac haslo 4ti :mur: Sorry gosciu ze akurat na Ciebie padlo nic osobiscie do Ciebie nie mam ale jak oglada sie takie teksty to rece opadaja :sad: tak wiec nie zrazaj sie do forum ale zanim cos napiszesz poszukaj i poczytaj :wink: pozdrawiam PEACE B) EDIT Dopiero zobaczylem od kiedy jestes na forum :zonk: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Oka, dziękuję za rozjaśnienie:] Ja na forum jestem już długo, ale się za często nie odzywam(tzn. od kiedy mam barebonea) Moje ja zostało w epoce GF2 MX400 i P4 1,5. Po drugie. Mnie to szturcha czy coś się da odblokwać czy nie. Modding fajny ale nie po to jest komp żeby miał być dziełem sztuki. Ma kalkulować, duużo kalkulować i w zime może działać jako drugi kaloryfer;) Sorka ze niepomyślałem i nie zajrzałem do googla. Pozdrawiam Artur Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...