Skocz do zawartości
KWS89

Gf4 Ti4200

Rekomendowane odpowiedzi

Siema.

Przeczytałem sobie ostatnio artykuł w którym można odblokowywać ośtam w kartach prawie z najwyższych półek. I zafascynowany perspektywą mam kilka pytań:

1) Czy coś sie da odblokować w GF 4ti4200

2) Czy to ten sam układ co Ti4800 i inne z serii Ti

-jak nie to czym się różnią(budowa, taktowanie)

Pozdrawiam

Artur

PS. Oczywistym jest że sie różnią taktowaniem :wink: Tylko jakie mają ustwienia:]

Edytowane przez AKa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A powiedz od czego masz google :? Ludzie jak z kazdym pytaniem bedziecie walic tu to zrobi sie taki boordel ze glowa mala :mur:

Nie wiesz co masz za karte to daj sobie spokoj z jakims podkrecaniem bo jeszcze cos zepsujesz :-|

Ad.1. NIE DA SIE NIC ODBLOKOWAC!!!!!!!!!!!!!!! to koorwa dzisiaj takie modne cos odblokowac cos przerobic...bardzo fajnie...nawet jak nie mam zielonego pojecia co?gdzie?z czym? :mur:

Ad.2. http://www.nvidia.com/page/geforce4ti.html w niecala sekunde wpisujac haslo 4ti :mur:

Sorry gosciu ze akurat na Ciebie padlo nic osobiscie do Ciebie nie mam ale jak oglada sie takie teksty to rece opadaja :sad: tak wiec nie zrazaj sie do forum ale zanim cos napiszesz poszukaj i poczytaj :wink: pozdrawiam

PEACE B)

EDIT

Dopiero zobaczylem od kiedy jestes na forum :zonk:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oka, dziękuję za rozjaśnienie:]

Ja na forum jestem już długo, ale się za często nie odzywam(tzn. od kiedy mam barebonea) Moje ja zostało w epoce GF2 MX400 i P4 1,5.

Po drugie. Mnie to szturcha czy coś się da odblokwać czy nie. Modding fajny ale nie po to jest komp żeby miał być dziełem sztuki. Ma kalkulować, duużo kalkulować i w zime może działać jako drugi kaloryfer;)

Sorka ze niepomyślałem i nie zajrzałem do googla.

Pozdrawiam

Artur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi