F!lip` Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 (edytowane) Znalazłem kiedyś jakiś patch do rejestru, który odblokowuje mnożnik w sterownikach NVIDI. Po formacie nie umiałem go znaleźć. Używam sterowników 53.04. Będe wdzięczny, jeśli ktoś mi wskaże, skąd ten patch ściągnąć :) Edytowane 29 Maja 2005 przez F!lip` Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawnOfSun Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Mnożnik? ROTLF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Że co??? Mnożnik?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F!lip` Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 (edytowane) Cały dzień czytałem o procku i już tak intuicyjnie napisałem :D Oczywiście chodzi mi o GPU i pamieć. Bedę wdzięczny za link. Edytowane 29 Maja 2005 przez F!lip` Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawnOfSun Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 A już myślałem że to prowokacja ;] http://downloads.guru3d.com/download.php?det=815 Proszę! :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F!lip` Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 A już myślałem że to prowokacja ;] 1470554[/snapback] Dzięki, o to właśnie mi chodziło ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...