Gość teat Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 1.9V :zonk: :zonk: <_< pogrzalo cie czy co?? rodzice cie bija :blink: , szkoda proca :mur: chyba ze masz kase to inna sprawa :-P ten czlowiek moze jest z buchajowa? :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 1,9V real to na mojego s64 też leciało, ale tu nie o to z moim ":lol:"'em chodziło ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba14 Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Moj stary Celeron 800 (Coppermine) lecial nominalnie na 1.7V a tu A64 na 1.9 :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 taaa moj PII leci na 2v i co? :mur: stara architektura itd <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Oj sie zdenerwuje :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...