Hamil_Hamster Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Wyskakuje mi bład, że nie może inicjalizować sterowników i abym się upewnił czy jestem administratorem oraz "check driver permission" Pewnie brakuje mi uprawnień do jakiegoś folderu, ale żebym to ja wiedział do którego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamil_Hamster Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Mój problem wciąż jest nierozwiązywalny :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Jaki system, jesteś na koncie administratora :>? ponowna instalacja nic nie daje :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamil_Hamster Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 No nic nie daje :| Mam XP'ka i moje konto jest administratorem, ale nawet jak się z awaryjnego właduje na właściwego administratora to nie działa. Inna sprawa, że problem już rozwiązałem instalując nowszą wersje sandry :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...