noso Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Witam wlasnie podkrecilem mega AThlonika na magistrale 150 i napiecie zwiekszylem na 1,850 i pytanie w ziwazku z tym czy nie spali sie proc( komp chodzi od 30 min ok ) dodam ze mam plyte Solteka DRV4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 A jaką masz temperature?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Jak buja juz 30min to raczej pociagnie ale uwarznie opserwoj wzrost temperatury aby uniknac nieprzyjemnosci :) najlepiej MBM5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noso Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 temperatura do 55 stopni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 to temperature masz ok..... a np: po 30 minutowym graniu?? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noso Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 wlasnie zaraz bede testowal czy nie ma zwisow podczas grania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 jak bedziesz mial nawet powyzej 55 stopnie a napewno bedziesz mial to radze wymienic chlodzenie by uniknac nieprzyjemnosci zwiazanych z utrata stabilnosci systemu poprzez nadmierne przegrzanie proca!! pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noso Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 mam juz caly zestawik chlodzenia wodnego zamowiony awizo jest i czeka na mnie na poczcie:))))))))))))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Witam wlasnie podkrecilem mega AThlonika na magistrale 150 i napiecie zwiekszylem na 1,850 i pytanie w ziwazku z tym czy nie spali sie proc( komp chodzi od 30 min ok ) dodam ze mam plyte Solteka DRV4 Ja to samo dziś zrobiłem ze swoim, chodził na fsb 143i to były problemy. Zrobiłem w środku sprzątanie, pewno z pół szufelki kotów wyrzuciłem i teraz smiga na fsb 150 przy 1,85v, co ciekawę po godzince gry w max paine temp dobiła zaledwie do 46 C. :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 a jakie masz chlodzonko?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 1,85 V to nie ma sie co martwic Na moim Athlonie plyta dawala domyslnie 1,92 V :o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 a jakie masz chlodzonko?!Volcano 7+ na low,Sunion 12x12 na 7V w sciance bocznej, piżdzi jak w kieleckiem :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 u mnie to samo w bocznej sciance noname :) 80x80 12V na procku D5TB dodatkowo na grafie chipsecie w zasilce i dwa wentyle w kieszeniach od hdd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...